Nieuws

Byrgir Ros
Byrgir Ros
Nieuw in ons assortiment

Fazenda Arema – Cerrado Peaberry Mokka

In een koffiebes groeien normaal gesproken 2 koffiebonen. Deze 2 bonen zitten tegen elkaar aan in een bes waardoor een zijde van de koffieboon altijd wat platter is en de andere zijde wat ronder. Soms komt het wel eens voor dat er maar één boon in de koffiebes zit. Dit boontje is dan klein en rond van vorm en wordt een “peaberry” genoemd. Peaberries zijn altijd een heel stuk kleiner en smaller dan “normale” koffiebonen. Deze variëteit is zeer gewild in Japan. Volgens velen is de smaak geconcentreerder omdat de boon de voedingstoffen niet heeft moeten delen met de andere pit.

In deze koffie, die zeer zacht is, vindt u smaken terug van melkchocolade en noten.

Cerrado is een savanne-achtig gebied in het Centraal Westen van Brazilië. De koffiebessen worden geplant in grote rijen zoals een wijngaard op een rijke vulkanische grond. Deze bonen komen rechtstreeks van de Fazenda Arema zonder tussenpersonen.
Byrgir Ros
Byrgir Ros
06/12/2020
Onze voorraad van de Braziliaanse koffiebonen is volledig op. Wij verwachten de nieuwe oogst binnen enkele dagen en ook een derde nieuwe soort. Maar daar meer over in ons volgend nieuwsbericht.
Hoogst waarschijnlijk zijn ze terug op voorraad in de week van 13 december 2020.
Byrgir Ros
Byrgir Ros
01/12/2020
December = feestmaand. 10% korting op alle producten besteld in onze webshop gedurende de gans maand december.
Gebruik hiervoor de waardebon code dec21

https://byrgirros.be/webshop
Byrgir Ros
Byrgir Ros
01/11/2021
Gratis verzending in november 2021 in België.

Als je via onze webshop voor een minimum bedrag van 75€ besteld wordt uw bestelling gratis verstuurd in België. Dit gedurende de ganse maand november.
Gebruik hiervoor de waardebon code TG65

https://byrgirros.be/webshop/
Byrgir Ros
Byrgir Ros
20/10/2021
De Brazlië Arara is momenteel uitverkocht. Wij wachten op de levering van de nieuwe oogst. Van zodra hij geleverd is zal hij terug verschijnen in onze webshop.
Hij wordt terug verwacht midden/eind november.